til top
  • Funkis tilbygget på Krokås!

Funkis tilbygget på Krokås!

– Mesterhus Askøy- Sandøy Byggservice As er ikke bare eksperter på nye boliger, vi bygger også om gamle hus til å bli nye drømmehjem.

Lokale nyheter / 21.12.2019

Våre tømrere og byggmestre har lang erfaring både innen bygging av nye boliger og ombygging/renovering av eldre hus. Her ser dere et godt eksempel på hvordan vi kan forvandle det gamle huset som er blitt for lite, til et stort drømmehus på tomten kundene er så glade i, de har nå fått et hus som er stort nok til hele familien og de slipper å flytte fra plassen de har så mange gode minner fra. 

Har du et eldre hus og ønsker å se på hvilke muligheter som ligger i huset og eiendommen? Ikke nøl med å ta kontakt så avtaler vi et uforpliktende møte!

Funkis tilbygget på Krokås!

Funkis tilbygget på Krokås!

Se filmen
Arkitekttegnet funkis tilbygg

Kundene hadde fått arkitekt tegninger på det store tilbygget da Mesterhus-Sandøy Byggservice As ble forespurt om vi ville utarbeide et tilbud på ombygging og tilbygg på den eldre eneboligen. Etter noen endringer av tegninger i samarbeid med arkitekten var vi et par måneder senere i gang med det store prosjektet. De dyktige tømrerne og byggmestrene våre har levert et kvalitetsarbeid i øverste klasse!

Sammensmeltet funkis stil

Det nye tilbygget er sammenføyd med den eksisterende boligen på en måte som gjør at den nye funkis stilen glir omtrent sømløst sammen med den gamle delen.

Vedlikeholds vennlig

Kundene har hatt fokus på vedlikeholds vennlige løsninger som er enkle å holde, her er det brukt Alutile fasadeplater, Møre Royal terrassebord og vinduer med aluminiums inndekning. Et flott resultat som vil vare i mange mange år!