til top
  • Nybygg

Nybygg

Nybygg i Askøy og Bergensområdet

Sandøy Byggservice hjelper deg med å realisere nybygg-drømmen i Askøy, Bergen og omegn. Enten du vil skreddersy din egen bolig, eller ønsker å bygge et av våre fantastiske kataloghus eller hytter, tar Sandøy Byggservice As deg gjennom hele byggeprosessen. Det er mye å tenke på underveis, alt fra valg av tomt og hus, til selve byggeprosessen. Alle våre kataloghus kan tilpasses dine ønsker, slik at du får boligen du alltid har drømt om. Vi tar hånd om alle faser, fra start til slutt!

Tilbygg/Påbygg

Oppgrader din bolig med et tilbygg eller påbygg

Sandøy Byggservice kan bistå deg med påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering. Når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, er ofte tilbygg eller påbygg gode løsninger.

 

  • Tilbygg/Påbygg
  • Renovering bad og våtrom

Renovering bad og våtrom

Når man planlegger å pusse opp boligen, er renovering av badet noe av det første mange ønsker å starte med. Renovering av bad og våtrom er en omfattende prosess som krever mye planlegging. Det er viktig at rommet tåler vann, fuktighet, og den belastningen det blir påført over tid.

Byggetegning og byggesøknad

For å kunne bygge på et eksisterende hus, eller bygge et nytt, må det sendes en byggesøknad til kommunen. Søknaden må inneholde en rekke elementer, blant annet byggetegninger. Det er mange krav som må oppfylles for at en byggetegning skal bli godkjent. Sandøy Byggservice har egen arkitekt, og samarbeider med flere andre dyktige arkitekter, som mer enn gjerne hjelper deg med dette. Her har vi laget en liten oversikt over hva byggesøknader og byggetegninger må inneholde.

  • Byggetegning og byggesøknad
  • Energirådgivning

Energirådgivning

Erlend Sandøy hos oss er autorisert energirådgiver. Han kan bistå med energirådgivning og merking av boliger i Askøy -og Bergensområdet.

Totalrenovering av bolig

Vi i Sandøy Byggservice As har lang erfaring med totalrenovering av boliger, og hjelper deg gjerne med dette! Vi er svært opptatt av kvalitet, og har derfor inngått faste avtaler med håndplukkede underleverandører som rørleggere, elektrikere og murere. Dette gjør at vi kan tilby renovering av din bolig som en totalentreprise, hvor vi tar ansvar for hele prosessen fra planlegging til ferdig produkt.

  • Totalrenovering av bolig
  • Oppussing

Oppussing

Sandøy Byggservice kan utføre alle typer rehabilitering, fra totalrenovering til mindre oppussings tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv. Vi har egne tømrere og byggmestere, i tillegg til et samarbeid med faste underleverandører. Vi kan levere både komplette pakker med alle fag inkludert, og del entreprise hvor du står for enkelte av de andre fagene selv.

Sjøoppdrag

Vi utfører også spesialoppdrag langs sjøen! 

  • Sjøoppdrag