til top
  • Om Sandøy Byggservice

Om Sandøy Byggservice

Sandøy Byggservice AS er din lokale byggmester på Askøy, vi kan hjelpe deg med alt fra en komplett ny enebolig, til ombygging, rehabilitering, tilbygg, påbygg eller enkle serviceoppdrag.

 

Vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen

Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg ferdigtegnede hus, eller bestille et arkitekttegnet hjem. Husk at Sandøy Byggservice ikke leverer ferdighus i tradisjonell forstand - vi hjelper deg å virkeliggjøre husdrømmen. Alle boligene kan skreddersys etter dine behov, slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker. Vi har egen arkitekt og kan også bistå med byggesøknader, på den måten har vi full kontroll igjennom hele prosessen, en god trygghet for våre kunder.

Ombygging/Rehabilitering

Vi driver også mye med ombygging eller oppgradering av eldre hus, vi har referanseprosjekter på boliger som er 20 år gamle og boliger som er over 150 år gamle, med et tett samarbeid og god planlegging er alt mulig. Tilbygg, påbygg, energioppgradering med egen energirådgiver, garasjer, brygger/kaier, renovering eller nybygg av hytter er alle prosjekter som vi kan utføre. Vi har også en egen servicesnekker som på relativt kort varsel kan utføre mindre oppdrag som f.eks skifte av en dør eller et vindu, eller pusse opp et bad.

Hos oss er god og tett dialog igjennom hele prosjektet viktig, med en egen prosjektleder er kunden sikret god oppfølging og er sikret at alle faser i prosjektet er under kontroll og blir fulgt opp. Vi leverer som oftest totalentrepriser hvor vi henter inn våre faste samarbeidspartnere innen andre fag, da kan vi levere et fiks ferdig prosjekt inkludert alle fag, vi har da kontroll på underleveransene, både mtp sikkerhet, kvalitet og fremdrift. 

Våre ansatte er alle lokale norske tømrere og byggmestre, alle med en brennende interesse for faget og høy yrkesstolthet. Samlet har vi over 100 års erfaring innen tømrerfaget, våre ansatte har bygget alt fra eneboliger, flermannsboliger, skoler, barnehager, kaier, garasjer og hytter! 

Mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder

Som kunde av Sandøy Byggservice kan du forvente godt håndtverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris. At mange av oppdragene våre er et resultat av anbefalinger fra fornøyde kunder, er en tillitserklæring vi er oppriktig stolte av! Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Ta kontakt i dag!

Om Sandøy Byggservice
Om Sandøy Byggservice
Om Sandøy Byggservice