Referanser

Referanser

Ombygging/totalrenovering Enebolig Askøy.

Vi har bygget om en eldre bolig til en arkitekttegnet funkisbolig, vi har endret yttervegger, vindusåpninger, takkonstruksjon, tilbygg, fasader og totalrenovert bolig innvendig. Overlevert til strålende fornøyde kunder i Juni 2016.

Nybygg tomannsbolig, Askøy.

Nybygg tomannsbolig på askøy, bygget for utbygger. Overlevert til fornøyde kunder Desember 2016.

Tilbygg/ totalrenovering Elin Heggland & Ronny Nilsen, Askøy.

Elin Heggland:

«Sandøy Byggservice har hatt ansvar for rehabilitering og nytt tilbygg på vår bolig. Vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk og er glad vi valgte dem til arbeidet. Hele prosessen har gått knirkefritt. Først med ryddig og oversiktlig tilbud, videre med fremdrift og fakturering som fulgte oppsatt plan. Som normalt ved rehabilitering, dukket det opp noen uforutsette utfordringer. Sandøy gav oss gode praktiske råd og tilpasset seg så de klarte å utføre ekstra arbeid uten at det oppsto forsinkelser. Leder, Erlend Sandøy, svarte alltid raskt på våre henvendelser og hadde god kontroll på arbeidet på huset.

Vi er svært fornøyd med resultatet. Det er utført godt håndverksmessig arbeid av hyggelige og imøtekommende tømrere. «

Påbygg/Renovering Jan Egil Elgsås, Askøy.

Jan Egil Elgsås:

«Vi har brukt Sandøy Byggservice i forbindelse med en større rehabilitering av egen bolig, blant annet skiftet tak og bygget to nye arker. Vi er meget godt fornøyd med arbeidet som er gjort, alt har blitt utført etter oppsatt plan og bygget ble levert ferdig noen uker før det var sagt. Gjengen fra Sandøy Byggservice har vist seg som svært positive og dyktige folk. Alltid imøtekommende og med godt humør. Vi gir vår varmeste anbefaling til dem som trenger gode og dyktige håndverkere!»

Tilbygg+renovering av hytte Raymond Lund

Raymond Lund:

«Vi valgte Sandøy Byggservice etter å ha fått gode referanser og et meget godt inntrykk gjennom anbudsprosessen. Vi hadde to viktige krav og det var overholdelse av tidsfrister og kun ett kontaktpunkt gjennom byggeprosessen. Begge disse punktene ble gjennomført til vår fulle tilfredsstillelse. Det var veldig god kommunikasjon helt fra start til overlevering og aldri et problem å komme i kontakt, det være seg ukedag eller helg. Endringer av prosjektet underveis ble håndtert uten problem. Sandøy Byggservice var en god diskusjonspartner med høy kompetanse og servicenivå. Sluttresultatet er blitt akkurat slik vi håpet og levert med høy kvalitet. Sandøy Byggservice anbefales til alle som ønsker faglig dyktig arbeid levert til avtalt tid.»

Tilbygg Enebolig, Terje Persson

Terje Persson:

«Våren 2015 satt Sandøy Byggservice opp et tilbygg på huset vårt på Davanger. Fra første stund ble vi møtt med et seriøst firma som viste stor serviceinnstilling. Etter en befaring og en diskusjon på hva vi ønsket, satt Sandøy opp et prosjekt til minste detalj med et detaljert prisoverslag på alle deler av prosjektet. De satt opp en timeplan på prosjektet med alle detaljer på når de forskjellige oppgavene skulle gjennomføres. Vi ble gjennom hele prosjektet holdt orientert på fremdrift ifg timeplan. Alle jobbene gikk som de skulle til den tid de var planlagt. Hadde vi ønske om endringer, ble det tatt hånd om med en gang. Det ble utført på en skikkelig proff måte av et byggecrew som tar håndtverket sitt seriøst. Et par ting har jeg lyst å nevne for å understreke holdningen hos Sandøy gutta. Ved en anledning var det forsinkelser av materiell fra en tredje part. De jobbet da ekstra for å holde timeplanen for prosjektet. En annen liten detalj, ikke så stor men likevel sier den noe om Sandøy. Da de satt opp listene, brukte de en liten minihøvel på skjøtene for å lage best mulig gjæringer, noe som igjen ga perfekt resultat.

Jeg er ikke i tvil om å anbefale Sandøy Byggservice As på det sterkeste!»

Nybygg tomannsbolig, SiFro As

Frode Hansen-Sifro As:

«Sandøy Byggservice as bygget en to-mannsbolig for oss i 2014/2015. Kontrakt var på tømrerarbeider. Arbeid og fremdrift gikk ihht kontrakt og plan, og var fagmessig utført. Sandøy Byggservice As fremsto som en seriøs aktør og arbeidet og dokumentasjoner var profesjonelt utført.

Vi gir selskapet de beste referanser og anbefaler de gjerne videre.»