Tjenester

Byggservice

Sandøy Byggservice AS kan levere alt innen tømrerfaget, og formidler andre fagfolk når nødvendig – derfor har vi gode forhold til dyktige samarbeidspartnere som hjelper oss med å få utført jobben for deg fra A til Å.

Vi vet at et hvert byggprosjekt er en betydelig investering, det er mange detaljer som skal klaffe og det er viktig at resultatet svarer til forventningene. I Sandøy Byggservice AS legger vi stor vekt på god og personlig oppfølging – når du er fornøyd er vi fornøyd.

Vi har erfaringen og kompetansen som trengs for å sikre et godt resultat hver gang – vi leverer kvalitet du kan stole på!

Tjenester

Vi kan ta på oss og utføre de fleste oppdrag relatert til oppføring av bygg eller rehabilitering – alt fra nybygg til påbygg, tilbygg eller renovering av bad; når du har noe som skal bygges eller fikses så ordner vi opp!

Nybygg


Tilbygg


Rehabilitering


Oppussing


Total /
Generalentreprenør

Montering


Vi er gjerne totalentreprenør for ditt prosjekt – da ordner vi alt fra graving og sprenging, til oppføring av bygg, elektro- og rørleggerarbeid. Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat, så utforsker vi mulighetene og hjelper deg med å komme i gang.