til top
  • Tilbygg/Påbygg

Tilbygg/Påbygg

Oppgrader din bolig med et tilbygg eller påbygg

Sandøy Byggservice kan bistå deg med påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering. Når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, er ofte tilbygg eller påbygg gode løsninger.

 

Forskjellen på tilbygg og påbygg

Påbygg

Påbygg vil si at man utvider eller bygger på huset uten at den eksisterende grunnflaten endres. Eksempler på dette kan være:

  • Bygge en ekstra etasje
  • Fasadeforandringer
  • Takoppløft
  • Arker

 

 


Tilbygg

Tilbygg er når man ønsker å utvide boligens eksisterende størrelse ved å bygge ut grunnflaten. Eksempler på dette kan være:

  • Utvidelse av kjøkken eller stue
  • Bygging av ekstra rom
  • Vinterhage
  • Carport eller garasje

 

Hvorfor velge Sandøy Byggservice AS?

Våre håndverkere har lang erfaring og høy kompetanse. Sammen med deg finner vi løsningene som passer best til ditt hjem og dine behov. Vi samarbeider med en rekke dyktige leverandører og har arkitekter som gjerne hjelper til med søknader og planlegging i forkant av byggeprosessen.

Hvorfor velge Sandøy Byggservice As? 

Dette kan Sandøy Byggservice hjelpe deg med


Befaring

En byggmester hos oss vil gjennomføre befaring av tomten og huset, for å finne den beste løsningen til ditt hjem.


Skisser/tegninger

Etter befaringen vil våre arkitekter utarbeide skisser for tilbygget eller påbygget som står i stil med resten av huset.


Kostnadsberegninger

Når byggemeldingstegningene er klare kan vi utarbeide et fastpristilbud på oppdraget som inkluderer alle de fagene kunden ønsker at vi skal levere.


Søknader

Utvidelse av huset krever godkjennelse fra kommunen, samt at det må avklares med naboer som kan bli påvirket av byggeprosjektet. For mindre utvidelser finnes det unntak. Vi hjelper deg med å fylle ut riktig søknad som inkluderer all nødvendig informasjon om byggeplaner.


Informasjon om støtteordninger

Dersom du har krav på støtteordninger i forbindelse med utbyggelse av bolig, vil vi selvfølgelig være behjelpelige med dette. Vi har godkjent energirådgiver som kan bistå med gode råd om energieffektive løsninger, samt hjelpe til med det som trengs for å søke om støtte fra Enova.


Gjennomføring

Vi hjelper deg med alle stadier i utbyggelsen, fra planlegging til ferdig tilbygg/påbygg av boligen. Hos oss er en god og tett oppfølging gjennom hele prosessen viktig, hvert prosjekt vil få tildelt en dedikert byggeleder som vil ha full kontroll på alle faser i prosjektet.

Ønsker du påbygg eller tilbygg på ditt hus, eller har spørsmål om prosessen?

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale. Vi ser frem til å høre fra deg!

List image
List image